Στοίχημα Capital controls: Καταθεση Ανάληψη

Capital Control Στοίχημα Κατάθεση τι ισχύει
Μάνος Οικονόμου

 

Τα Capital Controls είναι πλέον μέσα στην ζωή μας και παρά την χαλάρωσή τους, δημιούργησαν σωρεία προβλημάτων στην ελληνική οικονομία και η αγορά του στοιχήματος δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη. Παρόλα αυτά, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες λειτούργησαν γρήγορα και πλέον υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να παίξουμε, σχεδόν όπως και πριν το κλείσιμο των τραπεζών.

Όλο το πρόβλημα έγκειται στον τρόπο κατάθεσης. Κι αυτό γιατί οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν τους λογαριασμούς τους στο εξωτερικό, οπότε οποιαδήποτε κατάθεση από τους Έλληνες παίκτες μοιάζει με μεταφορά χρημάτων εκτός Ελλάδας, κάτι που φυσικά απαγορεύεται. Παραδοσιακές μέθοδοι πληρωμής, όπως η Paysafecard έχουν σταματήσει τη λειτουργία στη χώρα μας και δεν εκδίδονται πλέον κάρτες, ενώ τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill και Neteller έχουν αναστείλει την λειτουργία τους στην Ελλάδα.

 

 

Τι ισχύει για καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες;

 

ewallet Κατ’αρχήν δεν είναι εφικτή η κατάθεση σε μέσα πληρωμής που έχουν έδρα το εξωτερικό ή δεν έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος.

 

bonus-iconΚάρτες ή τραπεζικοί λογαριασμοί ελληνικών τραπεζών: Μία από τις πολλές… στερήσεις των capital controls είναι η αδυναμία κατάθεσης μέσω κάρτας ή εμβάσματος σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς. Με λίγα λόγια οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα απευθείας κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες που έχουν έδρα το εξωτερικό, παρά μόνο μέσω VIVA.

bonus-iconHλεκτρονικά πορτοφόλια: Η ίδια ιστορία και στα λεγόμενα διαδικτυακά πορτοφόλια Skrill και Neteller. Η έδρα τους είναι στο εξωτερικό, συνεπώς είναι προς το παρών αδύνατον να γίνει κατάθεση από κάρτα της Ελλάδας ή λογαριασμό τραπέζης. Βέβαια, Εάν υπάρχουν ήδη χρήματα στις Skrill και Neteller μπορείτε καταθέσετε κανονικά στις στοιχηματικές εταιρίες ή να κάνετε αναλήψεις, ενώ παραμένει «ενεργή» η δυνατότητα αποστολής και παραλαβής χρημάτων από άλλο μέλος. Συνοπτικά λοιπόν, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια λειτουργούν κανονικά, όμως δεν μπορούν να γίνουν καταθέσεις μέσω ελληνικών τραπεζών. Η Paypal έχει ανακοινώσει ότι διακόπτει μέχρι νεωτέρας να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

bonus-iconPaysafecard: H Paysafecard επαναλειτουργεί!

 

 

Με ποιούς τρόπους πληρωμής μπορώ να κάνω κατάθεση και πώς λειτουργούν:

 

Για να μπορείτε να καταθέσετε σε στοιχηματικές εταιρίες, θα πρέπει η εταιρία να προσφέρει έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

MONEYSAFE

 

mslogo

 

 bonus-icon Moneysafe: Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα Mastercard που διατίθενται σε σημεία λιανικής πώλησης, όπως ψιλικατζίδικα και περίπτερα. Κοστίζει 7.95 ευρώ ή 10 ευρώ σε περίπτωση που θέλετε να την παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας της Moneysafe. Για να καταθέσετε χρήματα στην prepaid χρεωστική σας αγοράζετε κωδικό από τα σημεία πώλησης, όπως ακριβώς γινόταν με την Paysafe. Ανάληψη κάνετε από όλα τα ΑΤΜ με την κάρτα Mastercard, έχοντας επιβάρυνση για κάθε συναλλαγή 2.50 ευρώ.

moneysafe_cardΓια να κάνετε κατάθεση, μπορείτε να αγοράσετε έναν προπληρωμένο κωδικό (voucher) από τα σημεία πώλησης. Αγοράζετε δηλαδή έναν κωδικό ο οποίος εκδίδεται την ώρα της αγοράς, όπως ακριβώς αγοράζατε Paysafe ή χρόνο ομιλίας για το κινητό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να φορτώσετε την κάρτα σας μέσω των συνεργαζόμενων εμπόρων. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ με την πλαστική κάρτα Mastercard με χρέωση 2.50€ ανά συναλλαγή. Τα όρια διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται ο λογαριασμός σας.

 

 

VIVA

 

viva

 

bonus-iconVIVA Payments: Η VIVA Payments είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες ελληνικές εταιρίες και πρωτοπορεί στο κομμάτι των ηλεκτρικών υπηρεσίων. H VIVA Payments είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ηλεκτρονικό πιστωτικό ίδρυμα και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες πληρωμών σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

vivawallet

bonus-iconVIVA Wallet: Πρόκειται για ακόμη ένα διαδικτυακό πορτοφόλι. Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.vivapayments.com/el-gr, κάνετε την εγγραφή σας και είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Όπως με τη Skrill, Neteller έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αναλήψεις, καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες που παρέχουν αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

 bonus-iconVIVA Sports: Mέσω της VIVA, μπορείτε να καταθέσετε στο στοιχηματικό σας λογαριασμό και με μετρητά με την υπηρεσία VIVA Spots. Μπαίνετε στη στοιχηματική εταιρία που επιθυμείτε, επιλέγετε πληρωμή με μετρητά και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένας κωδικός. Με αυτόν θα μεταβείτε σε ένα από τα 600 και πλέον σημεία συνεργατών της VIVA και να κάνετε την κατάθεση. Ο κωδικός που λαμβάνεται ισχύει για 24 ώρες. Στη συνέχεια ακυρώνεται και θα πρέπει να εκδώσετε νέο από τη σελίδα της στοιχηματικής εταιρίας. Η υπηρεσία VIVA sports είναι μία καλή εναλλακτική της Paysafecard.

 

Άλλοι τρόποι πληρωμής:

 

  Online-Payment-methods

 

bonus-iconΚαταθέσεις με Κάρτες: Μέσω της VIVA μπορείτε να καταθέσετε απ’ευθείας στην εταιρία στοιχήματος που επιθυμείτε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro.

bonus-iconEbanking: Μία ακόμα δυνατότητα που παρέχει η VIVA είναι κατάθεση μετρητών μέσω e-banking (τραπεζικής μεταφοράς).

unistream

bonus-iconUnistream: Η Betshop παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέσουν χρήματα μέσω Unistream. Πρόκειται για υπηρεσία παρόμοια με τη Western Union και τη Moneygram. Μόλις πατήσετε τη συγκεκριμένη επιλογή, η Betshop θα σας δώσει έναν κωδικό. Με αυτόν θα πάτε σε ένα κατάστημα συμβεβλημένο με τη Unistream και τα χρήματα θα μπουν στο «πορτοφόλι»σας. Για ανάληψη, η Betshop σας δίνει άλλο κωδικό και «τραβάτε» τα χρήματα από κατάστημα της Unistream.

bonus-iconPlaysafebet Card: Η Goalbet παρέχει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέσουν χρήματα μέσω Playsafebet. Η Playsafebet είναι μία προπληρωμένη κάρτα και λειτουργεί όπως ακριβώς η Paysafecard. H κάρτα είναι μόνο για κατάθεση και τη λαμβάνετε από τα σημεία πώλησης του δικτύου της Netlink.

bonus-iconPaysafecard: H Paysafecard επαναλειτουργεί!

 

bonus-iconΜε ποιους τρόπους μπορώ να κάνω κατάθεση σε στοιχηματική?

Update! Δείτε εδώ ΝΕΟ πίνακα ποιες Στοιχηματικές δέχονται
Viva Wallet , Viva Μετρητά , Paysafe card , MoneySafe , Skrill ,
Ελληνικές κάρτες , Ελληνικό ebanking (έμβασμα) , κ.α

 

Κορυφαία Ελληνική Στοιχηματική!

stoiximan

Κορυφαίο Live Betting!
Cashout Live & Pre

Πλούσιο Live Stream
Αμέτρητα ειδικά!

Κορυφαίο Live bet!
[maxbutton id="3" text="Stoiximan" url="https://www.betdays.com/go/Stoiximan" window="new" nofollow="true"]