Πως να κερδίσω στο στοίχημα; Στρατηγικές και tips!

Πως να κερδίσω στο στοίχημα Pos na kerdiso sto stoixima
Κώστας Αντωνίου

 

imagesΤο στοίχημα σε αθλητικά παιχνίδια είναι ένα χόμπι για πολλούς και οι περισσότεροι το θεωρούν απλώς μια διασκέδαση. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι η ενασχόληση με το στοίχημα είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και αφοσίωση. Είναι ουτοπικό να περιμένουμε πως με ένα μεγάλο ποντάρισμα θα κερδίσουμε πολλά χρήματα με τη μία. Αντ’ αυτού, είναι σοφότερο να δημιουργήσουμε μια σειρά από μικρά κι έξυπνα πονταρίσματα, που σε βάθος χρόνου θα μας αποφέρουν ένα συνολικό κέρδος.

Πως θα κερδίσω στο στοίχημα; Πως θα βγάλω λεφτά από το στοίχημα; Αυτές είναι δύο από τις συχνότερες ερωτήσεις που ψάχνουν απάντηση στις συζητήσεις των παικτών του στοιχήματος. 

Υπάρχουν όμως τρόποι. Παρακάτω θα βρείτε μία σειρά από συμβουλές ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να μετατρέψετε σε κερδοφόρο αυτό σας το χόμπι.

 

 

✔ Ανοίξτε έναν συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό

 

Για να κερδίσετε χρήματα σε αθλητικά στοιχήματα, πρέπει να είστε αφοσιωμένοι, γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να έχετε έναν ειδικό λογαριασμό που να είναι μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων. Όταν ανοίξετε αυτόν τον λογαριασμό, βεβαιωθείτε ότι θα καταθέσετε το ποσό που θα καλύψει το bankroll σας για ολόκληρη την εποχή ή το χρόνο, και όχι μόνο για ένα μόνο παιχνίδι.

 

✔ Όταν αναφερόμαστε στο bankroll εννοούμε πάντοτε τα χρήματα που ένας παίκτης έχει διαθέσιμα αποκλειστικά και μόνο για το στοίχημα, χωρίς σε αυτό να υπολογίζονται τα έξοδα διαβίωσης ή χρήματα που προορίζονται για άλλη χρήση.

 

 

Σωστή επιλογή στοιχηματικής πλατφόρμας και ποικιλία στις επιλογές σας

 

Το ιδανικό είναι να έχετε τουλάχιστον τρεις καλές επιλογές στοιχηματικής πλατφόρμας , γιατί τότε μπορείτε να συγκρίνετε τις αποδόσεις τοποθετήσετε πιο έξυπνα στοιχήματα.  Είναι σημαντικό να επιλέξετε τους σωστούς bookmakers δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες.

 

 

✔ Μάθετε να κάνετε έξυπνα στοιχήματα

 

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που ισχύουν για αυτό, και ενώ ορισμένοι αφορούν τους αριθμούς, άλλοι είναι για ποιες ομάδες θα έπρεπε και δεν έπρεπε να ποντάρετε. Ποτέ δεν θα πρέπει να στοιχηματίζετε αν δεν είστε σίγουροι. Προτιμότερο να περιμένετε ένα καλύτερο στοίχημα για το οποίο νιώθετε περισσότερο ασφαλείς. Αποφύγετε να στοιχηματίζετε στην ομάδα σας σε οποιοδήποτε άθλημα, επειδή η μεροληψία σας μπορεί να ανατρέψει την κρίση σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες.

 

 

✔ Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα στοιχημάτων

 

Οι περισσότεροι παίκτες, κυρίως οι αρχάριοι, τοποθετούν πάρα πολλά στοιχήματα. Πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών αθλημάτων. Άλλοι εστιάζουν σε ένα μόνο άθλημα, αλλά στοιχηματίζουν σε σχεδόν κάθε γεγονός που σχετίζεται με αυτό το άθλημα. Καμία από αυτές τις προσεγγίσεις δεν είναι σωστή.

 

Μια πολύ καλύτερη προσέγγιση είναι να είναι επιλεκτική. Αντί να στοιχηματίζετε σε πολλά διαφορετικά αθλήματα, προσπαθήστε να εστιάσετε σε ένα ή δύο. Αντί να τοποθετείτε στοιχήματα σε κάθε παιχνίδι ή γεγονός, προσπαθήστε να αναζητήσετε ευκαιρίες όπου είναι δυνατό να κάνετε σωστές κρίσεις σχετικά με το τι είναι πιθανό να συμβεί.

 

 

✔ Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος

 

Αναφερόμαστε στους παίκτες που ποντάρουν ένα μεγάλο ποσό σε κάποιο άγώνα που θεωρούν σίγουρο, πολλές φορές για να καλύψουν μία βασική τους ανάγκη και όταν χάνουν, προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ζημιά, ποντάροντας σε περισσότερα στοιχήματα, με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερες απώλειες.

 

✔ Μερικές φορές θα χάσετε λόγω κακής τύχης. Πιο συχνά, θα χάσετε λόγω κακής κρίσης. Μη συγχέετε τα δύο. Αποδεχτείτε το λάθος και αναζητήστε τρόπους βελτίωσης. Το στοίχημα θέλει υπομονή και προγραμματισμό.

 

 

✔ Στοίχημα με καθαρό μυαλό

 

Δεν στοιχηματίζουμε όταν είμαστε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αλκοόλ δρα ως κατασταλτικό στον εγκέφαλο και με θολή κρίση, το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι η απώλεια των σας χρημάτων κατά το ποντάρισμα.

 

 

✔ Μάθετε στρατηγικές στοιχηματισμού

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι που στοιχηματίζουν με σκοπό το κέρδος κατανοούν τη σημασία της εκμάθησης μιας στρατηγικής. Έτσι, συνήθως αφιερώνουν λίγο χρόνο στην εκμάθηση τουλάχιστον μερικών βασικών στρατηγικών για να τους βοηθήσουν να πάρουν καλύτερες αποφάσεις. Δυστυχώς, η πλειοψηφία όσων στοιχηματίζουν για διασκέδαση κάνουν το λάθος να αγνοήσουν εντελώς τη στρατηγική. 

 

✔ Η εκμάθηση βασικής στρατηγικής αθλητικών στοιχημάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

 

Έχουμε γράψει άρθρα (δείτε τα άρθρα για τις στρατηγικές εδώ) που περιγράφουν μερικές απλές στρατηγικές στοιχημάτων. Θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα αποτελέσματα των στοιχημάτων σας, χωρίς να απαιτείται υπερβολική προσπάθεια.

 

 

✔ Αγοράστε στις καλύτερες αποδόσεις

 

Κατά τη γνώμη μας, αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσετε τη μέγιστη αξία από τα στοιχήματα μας. Δυστυχώς, είναι κάτι που πολλοί παίκτες δεν το κάνουν. Για κάτι που παίρνει τόσο λίγο χρόνο, ωστόσο, η διαφορά που κάνει είναι μεγάλη και αξίζει την προσπάθεια. Η σύγκριση των αποδόσεων δεν είναι τόσο χρονοβόρα, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην το κάνετε.

 

✔ Σας συνιστούμε να ανοίξετε λογαριασμούς σε περισσότερους από έναν bookmakers, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες για μεγαλύτερο κέρδος, στοιχηματίζοντας εκεί όπου προσφέρουν τη καλύτερη απόδοση.

 

Σε έναν στοιχηματικό γεγονός όπου σε ένα bookmaker βρίσκουμε την νίκη π.χ με απόδοση 1.83 και σε άλλον με απόδοση 1.70, στην πρώτη περίπτωση ποντάροντας 100€ θα μας αποφέρει κέρδος 83€ ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα μας αποφέρει κέρδος 70€. Υπάρχει σχεδόν 20% διαφορά μεταξύ των δύο αυτών αριθμών, κάτι που είναι σημαντικό. Οι διαφορές στις αποδόσεις δεν είναι πάντα τέτοιες για όλες τις αγορές στοιχημάτων. Είναι όμως λάθος να μην ξοδέψετε λίγο από το χρόνο σας συγκρίνοντας τις αποδόσεις πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματα.

 

 

✔ Στο στοίχημα συναισθηματισμοί δεν χωράνε 

 

Παρακολουθείτε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην τηλεόραση και αποφασίζετε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα κυνηγώντας την έκπληξη. Ή έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα σε έναν παίκτη του τένις για να κερδίσει ένα τουρνουά επειδή είναι ο αγαπημένος σας; Ή επειδή υποστηρίζετε μια ομάδα ποδοσφαίρου θεωρείτε πως αυτή θα σηκώσει και το τρόπαιο στο Champions League;

 

Εάν απαντήσατε ναι σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, τότε το πιθανότερο είναι να κάνετε ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στοιχηματισμού. Υπάρχει μόνο ένας καλός λόγος για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα αν σκοπεύετε να βγάλετε κέρδος μακροπρόθεσμα και αυτό είναι να έχετε εντοπίσει μια πραγματικά καλή ευκαιρία. Εκτός αν στοιχηματίζετε απλά για διασκέδαση και κυνηγάτε τις εκπλήξεις. Απλά σιγουρευτείτε ότι στοιχηματίζετε ένα ποσό που δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας.

 

✔ Το στοίχημα χωρίς αιτία ή στοίχημα με βάση τα συναισθήματά σας δεν είναι επαρκείς λόγοι για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα.

 

 

✔ Μείνε πειθαρχημένος

 

Δεν πρέπει να εγκαταλείπετε αυτόματα ένα σύστημα ή μια στρατηγική που δεν παράγει άμεσα θετικά αποτελέσματα. Αλλά ούτε και πρέπει να κολλήσετε με αυτά που δεν κερδίζετε για πάρα πολύ καιρό.

 

 

✔ Το φαβορί δεν κερδίζει πάντα

 

Δεν είναι μόνο η ποια ομάδα ποδοσφαίρου έχει κερδίσει τα τελευταία έξι παιχνίδια της, αλλά πόσο καλά έχουν παίξει επιθετικά και αμυντικά. Ήταν όντως καλοί ή ήταν τυχεροί; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα πρέπει να σας απασχολήσουν, πριν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε σε ένα αγώνα.

 

 

✔ Όσο λιγότερες επιλογές, τόσο το καλύτερο

 

Αυτό είναι κάτι που, αν και μοιάζει με κοινή λογική, οι παίκτες ξεχνούν όλη την ώρα. Όσο λιγότερες επιλογές συμπεριλαμβάνετε στο στοίχημα σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες είναι να κερδίσετε. Εάν στοιχηματίζετε για να κερδίσετε χρήματα, σκεφτείτε πρώτα το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε. Επιλέξτε μία ομάδα αν μπορείτε να στοιχηματίσετε αρκετά. Εάν είναι μικρότερο το ποσό, τότε στοιχηματίστε το πολύ ως 4 αγώνες.

 

 

✔ Αποφύγετε τον πειρασμό των μεγάλων αποδόσεων

 

Επιλέγοντας μόνο αγώνες με μεγάλες αποδόσεις, μπορεί να ακούγεται δελεαστικό, αλλά είναι λάθος να ασχολούμαστε μόνο με αυτούς. Μπορούμε να τους επιλέξουμε κάποιες φορές, όχι όμως συνεχόμενα.    

 

 

✔ Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις αγορές

 

Ένα κοινό λάθος που κάνουμε πολλοί είναι να στοιχηματίζουμε σε ημίχρονα/τελικά, όπου περιμένουμε να κερδίσουμε και τα δύο ημίχρονα. Σκεφτείτε πόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε για να κερδίσετε, αν ποντάρετε σε διαφορετικά δελτία το κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

 

 

✔ Μάθε τις ομάδες, επικεντρώσου σε λίγα πρωταθλήματα

 

Καθώς οι bookmakers προσπαθούν να προσφέρουν ολοένα και περισσότερους τρόπους για να μας δελεάσουν ώστε να ποντάρουμε, επεκτείνονται στον κατάλογο των αθλημάτων και των αγορών που καλύπτουν. Αυτό αναμφίβολα σημαίνει ότι καλύπτουν αθλήματα που ίσως δεν γνωρίζουμε τόσο πολύ όσο θα θέλαμε.

 

Ανάλογα με τον χρόνο και τη διάθεση που έχεις μπορείς να ασχοληθείς με ένα, δύο, το πολύ τρία πρωταθλήματα. Παραπάνω είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς. Μάθε καλά τις ομάδες. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να έχεις καλύτερη άποψη για μία ομάδα και να στοιχηματίσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα σε βοηθήσει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι.

 

 

Να θυμάστε πως πάντα πρέπει να παίζουμε υπεύθυνα επίσης…

 

✔ Αν υπήρχε μια αλάνθαστη φόρμουλα, οι στοιχηματικές εταιρίες θα έπαυαν σύντομα να δουλεύουν και όλοι θα ήμασταν εκατομμυριούχοι.

 

 ✔ Ακόμη και οι πιο πετυχημένοι παίκτες στον κόσμο εξακολουθούν να κάνουν λάθη. Κανείς δεν μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ σωστές επιλογές.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!