Χαμηλά όρια σε Στοιχηματική | Σε ποιες περιπτώσεις μπαίνουν και πως μπορείτε να τα αποφύγετε

ΧΑΜΗΛΑ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Μάνος Οικονόμου

 

Οι στοιχηματικές είναι επιχειρήσεις που σκοπός τους είναι το κέρδος. Γι’ αυτό και για να βγουν οι αποδόσεις σε έναν αγώνα, ακολουθείται μια χρονοβόρα διαδικασία.Αρχικά ο bookmaker αναλύει τα αριθμητικά δεδομένα του γεγονότος μέσα από εξειδικευμένα και πανίσχυρα προγράμματα.

Στα εργαλεία του αυτά προσθέτει: τη βαθμολογική θέση των ομάδων, τη βαθμολογική διαφορά που έχουν μεταξύ τους, την φόρμα των ομάδων, την αγωνιστική συμπεριφορά που έχουν οι γηπεδούχοι στην έδρα τους και αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας, τον αριθμό των γκολ που βάζει αλλά και δέχεται η μία και η άλλη ομάδα (συνολικά, εντός και εκτός) και τέλος την μεταξύ τους προϊστορία.

Αφού λοιπόν τα εργαλεία, αναλύσουν τα παραπάνω δεδομένα και βγάλουν τις αποδόσεις, στη συνέχεια προσθέτει το κέρδος που θέλει να βγάλει απ’ όλο το παιχνίδι, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος.

Οι bookmakers δεν συμπαθούν καθόλου τους πολύ κερδισμένους, μεθοδικούς ή επαγγελματίες παίκτες. Ένας τρόπος για να τους αντιμετωπίσουν και να τους ωθήσουν προς την έξοδο, είναι με το να χαμηλώσουν τα όρια στο ποντάρισμα. Εάν τύχει και είστε ένας απ’ αυτούς, τότε το πιθανότερο είναι ο λογαριασμός σας να έχει μπει στο «μικροσκόπιο» τους και η επανάληψη τέτοιων πονταρισμάτων να οδηγήσει αυτόματα το λογαριασμό σε όρια ή ακόμα και στο κλείσιμο.

 

 

 

Για ποιούς λόγους μπορεί να συμβεί αυτό και με ποιο τρόπο μπορείτε να το αποφύγετε? Μάθετε τους πιο σημαντικούς λόγους που ο λογαριασμός σας μπορεί να «φάει» όρια και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε.

 

 

bonus-iconΜονά Στοιχήματα

Παίζοντας ως επί το πλείστον μονά στοιχήματα κι όχι παρολί , αποφεύγεις τον πολλαπλασιασμό της γκανιότας, με συνέπεια το προσδοκώμενο κέρδος των στοιχηματικών εταιρειών να είναι μικρότερο. Ο λογαριασμός σας μπαίνει αυτόματα στο «μικροσκόπιο» και η επανάληψη τέτοιων πονταρισμάτων θα οδηγήσει αυτόματα το λογαριασμό σε όρια ή ακόμα και στο κλείσιμο. 

Συμβουλή: Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα που θεωρείτε ότι θα χάσει στην εταιρεία που κερδίζετε συνέχεια και να το καλύψετε παίζοντας το σε κάποια άλλη εταιρεία.

 

bonus-iconΠερίεργα Πονταρίσματα στα μονά στοιχήματα

Βλέποντας οι bookmakers να επαναλαμβάνονται από την μεριά σας κάποια περίεργα πονταρίσματα, αυτόματα μπαίνετε στο μάτι της εταιρείας διότι η παραπάνω τακτική πονταρίσματος θεωρείται ύποπτη για την εταιρεία και δείχνει arbitrage, ακόμα και αν δεν είναι. Ο όρος Arbitrage προέρχεται από τα οικονομικά και αποτελεί την πρακτική της εκμετάλλευσης μιας διαφοράς τιμής μεταξύ δύο αγορών. Είναι μια επενδυτική ευκαιρία που επιφέρει κέρδος χωρίς ρίσκο. Στην περίπτωση του οnline στοιχήματος σε αθλητικά γεγονότα, οι « τιμές » είναι οι αποδόσεις και οι αγορές είναι δύο οι περισσότεροι ανταγωνιστές bookmakers.

Συμβουλή: Στα μεγάλα πονταρίσματα που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε, καλό θα είναι τα ποσά να είναι ακέραια, χωρίς δεκαδικά ψηφία.

 

bonus-iconΠοντάροντας στα μονά στοιχήματα με σύστημα

Οι δεν συμπαθούν τους παίκτες που ποντάρουν με συστήματα αυξητικού πονταρίσματος. Υπάρχουν πολλά δημοφιλή συστήματα πονταρίσματος, όπως για παράδειγμα διπλασιασμός κεφαλαίου τα οποία σας δίνουν ένα περιθώριο να κερδίσετε 1 στα 4 στοιχήματα κοκ. Μετά από μερικά πονταρίσματα αυτόματα ο λογαριασμός μπαίνει σε επιτήρηση και το τμήμα των traders εξετάζει το παικτικό σας προφίλ. Εάν θεωρηθείτε «επαγγελματίας» αυτόματα θα δείτε τα όρια σας να ελαττώνονται δραματικά.

Συμβουλή: Αποφύγετε τα συστήματα διπλασιασμού. Εάν θέλετε υποχρεωτικά να παίξετε με σύστημα αύξησης πονταρίσματος να προτιμάτε περισσότερες .

 

bonus-iconΠοσοστό επιτυχίας και ποσό κέρδους

Εάν είσαι από αυτούς που μονίμως κερδίζεις σε μονά αποδεκτά παιχνίδια, οι σου βάζουν όρια γιατί σε θεωρούν καλό παίκτη και συνεπώς «ασύμφορο» γι’ αυτούς.

Συμβουλή: Μετά από ένα κερδοφόρο σερί, καλό θα είναι να χάνετε κάποια στοιχήματα στον συγκεκριμένο μπουκ για να βγαίνει ο λογαριασμός από το «μικροσκόπιο».

 

bonus-iconΑνάληψη κερδών

Εάν κερδίζετε συνεχώς η αύξηση του υπολοίπου σας θα συνοδευτεί με όρια. Οι στοιχηματικές δεν συμπαθούν τους παίκτες που κάνουν ανάληψη ολόκληρου του ποσού που έχουν στον λογαριασμό τους, γιατί θεωρούν πως έτσι δεν θα ξαναμπούν στην διαδικασία να τζογάρουν και δεν θα επιστραφούν ποτέ τα κέρδη τους. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για κάθε ανάληψη σας στην τράπεζα η εταιρεία πληρώνει μία προμήθεια ακόμα και εάν δεν σας τη μεταβιβάζει. Προτιμάτε τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπου δεν υπάρχουν χρεώσεις στην ανάληψη.

Συμβουλή: Για να επιμηκύνετε την «αντοχή» του λογαριασμού σας μην κάνετε ανάληψη όλου του ποσού μετά από ένα κερδοφόρο σερί. Αφήστε στο λογαριασμό τουλάχιστον το 25-30%. 

 

 

 

Άλλες περιπτώσεις

 

Οι παραπάνω είναι οι πιο σημαντικοί από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους μία στοιχηματική εταιρεία μπορεί να θέσει όρια στον λογαριασμό σας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι λόγοι που αξίζουν της προσοχής σας, λόγοι όμως που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό κι εφόσον ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ώστε να αποφύγετε να μπει ο λογαριασμός σας στο «μικροσκόπιο» τους. Αυτοί είναι:

 

bonus-iconΕπιμονή σε ένα ποντάρισμα, ειδικά σε μη δημοφιλή αγορές/παιχνίδια

Πολλές φορές βλέπετε δυνατά ένα σημείο και προσπαθείτε να ποντάρετε ένα σεβαστό ποσό. Μόλις επιλέγετε τοποθέτηση στοιχήματος βλέπετε ότι τα όρια είναι μικρότερα και αποστέλλεται το αίτημα σας στον trader ο οποίο θα δεχτεί ή όχι το ποντάρισμα. Εάν το αίτημα σας απορριφθεί και εσείς επιμένετε να προσπαθείτε αυτόματα γίνεστε στόχος. Ειδικά εάν το στοίχημα κερδίσει και επαναλάβετε την ίδια τακτική σε πολλά στοιχήματα.

 

bonus-iconΧώρα προέλευσης

Οι κατηγοριοποιούν κάθε χώρα. Για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ή της Λατινικής Αμερικής έχουν περισσότερους «ύποπτους» λογαριασμούς από τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Αυτόματα οι λογαριασμοί θα έχουν και μικρότερα όρια.

 

bonus-iconΟι παίκτες ψηφίζουν!

Ποιές Στοιχηματικές έχουν μεγάλα όρια στοιχηματισμού ?

• Επιλέξτε εως 3 στοιχηματικές

• Η γνώμη σου μετράει! Ψήφισε και πες την άποψη σου!
• Η συμμετοχή σου βοηθάει εμάς αλλά και όλους τους χρήστες!

• 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

bonus-iconΣτοιχηματικές που ΔΕΝ σας βάζουν εύκολα χαμηλά όρια

BET365  έχει μεγάλο βάθος και σε μικρά πρωταθλήματα με υψηλά όρια!

STOIXIMAN  τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και αντέχει ακόμη και δυνατούς παίκτες!

NOVIBET Με την υπηρεσία Bet Referal διαπραγματευτείτε και αυξήστε τα όρια σας!

BETSHOP στοιχηματική που δεν έχουμε ακούσει παράπονα! και με αυξημένα όρια.

Extra!  BETSSON αρκετά αυξημένα όρια πονταρίσματος και αξιοπιστία!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

TIP: Να σπάτε τα στοιχήματα και τα ποσά σε διάφορες στοιχηματικές  
εάν θέλετε να διατηρήσετε τους λογαριασμού σας και τα στοιχηματικά όρια
Επίσης έτσι κερδίζετε και τις προσφορές και συγκρίνετε αποδόσεις!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο Novibet.gr/info/oroi 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!