Τετραπλή προσφορά* γνωριμίας από τη Stoiximan*!

stoiximan_euro
Κώστας Αντωνίου

 

Το EURO είναι το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς και η Stoiximan φέρνει για σένα μια εκπληκτική τετραπλή προσφορά*!

 

Τα αντικείμενα που γίνονται συλλεκτικά σε μαγεύουν και σε μια διοργάνωση όπως το EURO 2024, τα memorabilia γίνονται ανάρπαστα.

 

Κάθε νέο μέλος που μπαίνει στην παρέα της Stoiximan από τις 3 έως και τις 12 Ιουνίου 2024, μπορεί να κάνει δικό του το επίσημο album του EURO 2024, μαζί με 78 αυτοκόλλητα για το ξεκίνημα μιας απολαυστικής διαδικασίας. Έτσι, θα αποκτήσεις ένα από τα πιο συλλεκτικά ποδοσφαιρικά memorabilia, που με την πάροδο του χρόνου αποκτά πρόσθετη αξία και σπανιότητα.

 

Κάθε καινούργιο μέλος, κάνει δικό του κι ένα super δώρο* χωρίς κατάθεση, μαζί με μία συμμετοχή σε κλήρωση για ένα διπλό ταξιδιωτικό πακέτο για το EURO 2024 αλλά και όλα τα οφέλη μιας νέας εγγραφής στη Stoiximan*.

 

Η Stoiximan, επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, σε περιμένει για να απολαύσεις το κορυφαίο ποδοσφαιρικό προϊόν σε όλα τα επίπεδα, με πλήθος αγορών, 0% γκανιότα**, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά, αλλά και περισσότερες εκπλήξεις προσεχώς.

 

Το μόνο που χρειάζεται για κάνεις δική σου την τετραπλή προσφορά, είναι να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό “EURO24” στην σούπερ προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan!

 

Σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση στη Stoiximan!

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ