Σύστημα Fibonacci στο Στοίχημα

Σύστημα Fibonacci στο Στοίχημα
Μάνος Οικονόμου

 

Το σύστημα πονταρίσματος Fιbonacci είναι ένα αριθμητικά προοδευτικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται στο ποντάρισμα το οποίο διαθέτει ισότιμες πιθανότητες.  Η ακολουθία Fibonacci ορίζεται από τον τύπο:

Fn = Fn-1 + Fn-2
με F0 = 0 και F1 = 1

 

finobacci1Με το σύστημα αυτό, κάθε φορά που χάνετε, πρέπει να στοιχηματίσετε το επόμενο νούμερο της ακολουθίας, για να αποζημιωθείτε για τις απώλειες σας και επειδή υποθετικά μετά από μια ήττα πιθανότατα έρχεται μια νίκη, θα πρέπει μετά από μια νίκη να μειώσετε το ποντάρισμα σας διότι όταν κερδίζετε οι πιθανότητες είναι ότι στο επόμενο στοίχημα σας το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Η πρόοδος είναι 1-2-3-5-8-13-21-34. Κάνεις ένα βήμα για κάθε χαμένο στοίχημα και κατεβαίνεις 2 βήματα για κάθε στοίχημα που κερδίζεις.

 

Παράδειγμα:

Παρακάτω σας αναλύουμε τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα όταν χάνετε ένα ποντάρισμα και όταν κερδίζετε:

 

Ποντάρετε 1 ευρώ – Ήττα
Ποντάρετε 1 ευρώ – Ήττα
Ποντάρετε 2 ευρώ – Ήττα
Ποντάρετε 3 ευρώ – Ήττα
Ποντάρετε 5 ευρώ – Κέρδος (Διαγράφετε το 5 και το 3)
Ποντάρετε 2 ευρώ – Ήττα
Ποντάρετε 3 ευρώ – Κέρδος (Διαγράφετε το 3 και το 2)
Ποντάρετε 1 ευρώ – Κέρδος
Τέλος ακολουθίας – Ξεκινάτε πάλι από το 1

 

 Fibonacci2Η φιλοσοφία του συστήματος Finobacci είναι ότι αυτός που στοιχηματίζει, όταν χάνει το ποντάρισμα του θα πρέπει να αυξάνει το ποντάρισμα του με βάση την ακολουθία, ενώ όταν κερδίζει, δε σταματάει την ακολουθία, αλλά διαγράφει τους δύο τελευταίους αριθμούς και ποντάρει το νέο αριθμό που προκύπτει. Η ακολουθία ολοκληρώνεται όταν έχει κερδίσει αρκετές φορές και διαγράφοντας τους 2 τελευταίους αριθμούς κάθε φορά επιστρέφει στο 1.

 

Απευθύνεται σε: Παίκτες που διαθέτουν πολύ μεγάλο μπάτζετ και ποντάρουν σε γεγονότα με αποδόσεις πάνω από 2.70 / Υψηλού ρίσκου.

 

Επίλογος

Συνοψίζοντας, το σύστημα Fιbonacci είναι στην ουσία μια συντηρητική εκδοχή του συστήματος Martingale και δεν το συνιστούμε. Δεν επιτρέπει τα πολλά πονταρίσματα σε αγώνες ταυτόχρονα, πρέπει να έχεις το τελικό αποτέλεσμα μια αναμέτρησης για να πας στην επόμενη.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!


Σχολιάστε