Πως θα παίξω Στοίχημα? Βήμα – βήμα οδηγίες για αρχάριους στο stoixima

Πως θα παίξω Στοίχημα?
Μάνος Οικονόμου

Υπάρχουν πολλές εταιρίες στοιχήματος στο internet , όπου προσφέρουν πολύ καλές αποδόσεις σε διάφορα αθλητικά γεγονότα , καθώς και bonus εγγραφής , όπου αξίζει να ασχοληθείς και να εγγραφείς σε κάποια από αυτές . Παρόλ’ αυτά αρκετός κόσμος διστάζει να ασχοληθεί με το ιντερνετικό στοίχημα και ορισμένοι λόγοι από αυτούς είναι η μη εξοικείωση του με το internet καθώς και κάποιοι φόβοι που έχει ως προς την ασφάλεια των συναλλαγών του . Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε κάποιες απορίες που μπορεί να έχετε καθώς και να σας μάθουμε με λίγα βήματα πως να τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα.

ΕΓΓΡΑΦΗ / ΣΥΝΔΕΣΗ Αφού επιλέξετε κάποιον bookmaker, πρέπει να κάνετε εγγραφή από την ιστοσελίδα του.Πατώντας της επιλογή εγγραφή συμπληρώνετε απλώς τα στοιχεία που σας ζήτάει (αυτά με * είναι τα απαραίτητα) και μόλις τελειώσετε πατάτε επιβεβαίωση για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή σας . Η σύνδεση βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα της εκάστοτε εταιρίας . Δώστε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε επιλέξει και πατήστε “Login”.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα πρέπει να εγγραφείτε και να συνδεθείτε .

Βήμα 1ο (Επιλογή αθλήματος) : Επιλέξτε ένα άθλημα από την στοιχηματική τους προσφορά . Π.χ επιλέξτε το άθλημα ποδόσφαιρο.

Βήμα 2ο (Επιλογή στοιχήματος) : Στην σελίδα εμφανίζονται τα τωρινά στοιχηματικά γεγονότα και οι προσφορές τους . Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα επιλέξτε τον αγώνα και κάντε κλικ στην ομάδα ή στο σημείο που θέλετε να στοιχηματίσετε .

Βήμα 3ο (Οριστικοποίηση πονταρίσματος) : Το στοιχηματικό κουπόνι εμφανίζεται στην δεξιά πλευρά της σελίδας και το στοίχημα προστίθεται στο στοιχηματικό κουπόνι . Δώστε τώρα στο ανάλογο πεδίο το υψος του πονταρίσματος σας π.χ 20€.

Βήμα 4ο (Έλεγχος στοιχήματος) : Στην επισκόπηση του στοιχηματικού κουπονιού εμφανίζονται τα στοιχήματα σας. Ελέγξτε τις καταχωρήσεις σας . Πατώντας το κουμπί ”πίσω” μπορείτε να αλλάξετε κάτι από τις προηγούμενες επιλογές σας . Πατώντας το κουμπί “επιβεβαίωση'” οριστικοποιήτε τις επιλογές στο κουπόνι σας.

ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βήμα 1ο (Άνοιγμα ζωντανού στοιχήματος) : Αφού κάνετε ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ πατήστε στο κουμπί που οι περισσότερες εταιρίες στοιχηματισμού το δίνουν ως “ζωντανό στοίχημα”.

Βήμα 2ο (Επιλογή ζωντανού γεγονότος) : Στην σελίδα των ζωντανών γεγονότων εμφανίζονται όλα τα ενεργά και προσεχή ζωντανά γεγονότα . Ενεργοποιήστε (πατώντας πάνω στον αγώνα) τον αγώνα που θέλετε να ποντάρετε.

Βήμα 3ο (Λεπτομερής εμφάνιση) : Οι επιλεγμένες αναμετρήσεις ανοίγουν την ζωντανή εμφάνιση . Πέραν από το τρέχον σκορ βλέπετε και πληροφορίες για την πορεία του παιχνιδιού που έχετε επιλέξει.

Βήμα 4ο (Επιλογή στοιχήματος) : Για κάθε ζωντανό γεγονός υπάρχουν διάφορες επιλογές στοιχηματισμού αναλόγως το γεγονός , το σκορ και τον χρόνο που απομένει . Επιλέξτε το στοίχημα σας για το ζωντανό κουπόνι σας.

Βήμα 5ο (Οριστικοποίηση πονταρίσματος) : Δώστε το ποντάρισμα καθώς και το ύψος του πονταρίσματος που έχετε επιλέξει στο πεδίο “ποντάρισμα” και πατήστε την επιλογή “επιβεβαίωση”.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

Η ασφάλεια των στοιχείων σας εγγυάται από την εταιρεία στην οποία στοιχηματίζετε. Όλες οι σοβαρές εταιρίες διαθέτουν πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) . Τo SSL έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο . Αναπτύχθηκε από την εταιρεία Netscape και σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια κατά την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων στο διαδίκτυο . Η έκδοση 3.0 του πρωτοκόλλου κυκλοφόρησε από την Netscape το 1996 και αποτέλεσε την βάση για την μετέπειτα ανάπτυξη του πρωτοκόλλου TLS (Transport Layer Security) , το οποίο πλέον τείνει να αντικαταστήσει το SSL . Τα δύο αυτά πρωτόκολλα χρησιμοποιούνται ευρέως για ηλεκτρονικές αγορές και χρηματικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου . Το SSL χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών) εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου . Το πρωτόκολλο αυτό χρησιμοποιεί το TCP/IP για τη μεταφορά των δεδομένων και είναι ανεξάρτητο από την εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο τελικός χρήστης . Για τον λόγο αυτό μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ασφαλούς μετάδοσης πληροφοριών σε πρωτόκολλα ανώτερου επιπέδου όπως για παράδειγμα το HTTP, το FTP, το telnet κοκ.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ / ΑΝΑΛΗΨΗ Κάθε εταιρεία προσφέρει αρκετούς τρόπους κατάθεσης με τους κυριότερους να είναι οι εξής:

Πιστωτική / Χρεωστική : Με την χρεωστική μπορούμε να καταθέσουμε και να στοιχηματίσουμε όσα χρήματα είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού μας , ενώ στην περίπτωση της πιστωτικής έχουμε πιστωτικό όριο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Moneybookers : Η Moneybookers είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι μεταφοράς χρημάτων μέσω e-mail . Εάν έχετε κάνει κατάθεση μέσω Moneybookers , οι αναλήψεις σας μπορούν να γίνουν στον λογαριασμό από τον οποίο κάνατε κατάθεση.

Paysafecard : Η λεγόμενη προπληρωμένη κάρτα αγορών στο διαδύκτιο . Ο τρόπος λειτουργίας της είναι αρκετά απλός . Σε ένα από τα σημεία πώλησης της κάρτας αγοράζουμε μια κάρτα με το ποσό της αρεσκείας μας. Εν συνεχεία πηγαίνοντας στον λογαριασμό μας στην εταιρία που έχουμε επιλέξει , επιλέγοντας την επιλογή κατάθεση με Paysafecard συμπληρώνουμε το ποσό που επιθυμούμε να καταθέσουμε μετά τον κωδικό της κάρτας και τέλος . Στην περίπτωση της ανάληψης ζητάτε την αποπληρωμή και λαμβάνετε ένα e-mail μόλις η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί.

Τραπεζική μεταφορά : Η κατάθεση γίνεται πηγαίνοντας στην τράπεζα και κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του εκάστοτε Bookmaker, ενώ πληρώνετε και τραπεζικά έξοδα . Η ανάληψη γίνεται δίνοντας τα στοιχεία της τράπεζας σας , σας στέλνουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!


Σχολιάστε