Στοίχημα Neteller ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Neteller Στοίχημα
Κώστας Αντωνίου

 

NETELLER Πως θα κάνω Κατάθεση Ανάληψη | Στοίχημα

neteller

Η Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με παγκόσμια κάλυψη που προσφέρει εύκολο και γρήγορο για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, καταθέσεις και αναλήψεις. Η Neteller ιδρύθηκε το 1999 στον Καναδά, ενώ το 2004 μετακόμισε στο Βρετανικό Ιsle of Man. Η εταιρεία ελέγχεται από το Βρετανικό οργανισμό εμπορίου, ενω δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 χώρες, Διαθέτει εκατομμύρια χρήστες και αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους για οnline συναλλαγές, ενώ είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παικτών διαδικτυακού τζόγου και είναι αποδεκτή από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Πλεονεκτήματα Neteller

check-used-photoΕύκολη διαδικασία εγγραφής!

check-used-photoΆμεσες συναλλαγές!

check-used-photoΚορυφαία ασφάλεια!

 

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Neteller ?

Stoiximan , Betshop , Sportingbet , 2Winbet , Novibet , Interwetten , Vistabet

 

bonus-iconΠως χρησιμοποιείται η Neteller

  • H Neteller χρησιμοποιείται στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα.
  • Με την Net+ κάρτα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε επίγεια και διαδικτυακά καταστήματα, λειτουργεί σαν Μastercard.
  • Μπορείτε να στείλετε χρήματα άμεσα και δωρεάν σε φίλους ή συγγενείς σας σε όλο τον κόσμο οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου.
  • Με την Net+ μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη των χρημάτων σας από οποιοδήποτε ΑΤΜ.
  • Είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του online gaming (διαδικτυακό στοίχημα, καζίνο κλπ).

 

 

 

bonus-iconΔημιουργία λογαριασμού Neteller.

neteller-dimiourgia-logariasmou-300x140

Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και απαιτείται μία απλή εγγραφή. Αρχικά θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα της Neteller στο www.neteller.com. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε «Γίνετε μέλος δωρεάν» και να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία. Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, θα σας αποσταλεί μήνυμα στο e-mail που δηλώσατε, στο οποίο θα βρείτε link για την επαλήθευση του e-mail σας.

 

 

bonus-iconΤαυτοποίηση λογαριασμού Neteller.

Neteller-tautopoiisi-300x140

Για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες της Neteller και να αυξήσετε τα όρια σας θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση στοιχείων λογαριασμού. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιλέξτε «Λογαριασμός» και μετά «Ρύθμιση». Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε όλα τα διαθέσιμα είδη ταυτοποίησης, ωστόσο κάθε φορά που κάνετε κάποιο από αυτά, αυξάνονται τα όρια συναλλαγών σας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι ταυτοποίησης είναι μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ταυτότητας και κάρτας Net+ :

  • Ταυτοποίηση Neteller μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Η Νeteller αποστέλλει ένα τυχαίο ποσό μικρότερο του $1 προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μόλις το πόσο εμφανιστεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα της ταυτοποίησης και να εισάγετε το ακριβές ποσό στο πεδίο «εισαγωγή μικρο-ποσού».

  • Ταυτοποίηση Neteller μέσω ταυτότητας.

Ανεβάζετε στο Νeteller λογαριασμό σας ένα σκαναρίσμενο αντίγραφο (ή φωτογραφία μέσω κινητού/κάμερας) της ταυτότητα ή του διαβατηρίου σας.

  • Ταυτοποίηση Neteller μέσω της κάρτας Net+.

Eάν επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε την prepaid κάρτα Net+, η οποία σας αποστέλλεται ταχυδρομικά. Μόλις τη λάβετε, θα μεταβείτε στη σελίδα ταυτοποίησης και θα εισάγετε τον 16ψηφιο κωδικό της κάρτας Net+ και τον τριψήφιο αριθμό ασφαλείας (στο πίσω μέρος). Mε αυτόν τον τρόπο η Neteller επιβεβαιώνει και τη διεύθυνση κατοικίας σας.

 

 

 

bonus-iconKατάθεση Neteller

Για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας VISA, Μaestro ή Μastercard, τραπεζικής μεταφοράς, καθώς και καρτών Paysafecard και Ukash.

 

 

bonus-iconΑνάληψη Neteller

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη των χρημάτων που έχετε στον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή, μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επιταγής ή της κάρτας Net+.

 

 

bonus-iconKάρτα Νet+ Prepaid Μastercard.

Cardnet+

Μέσω της φυσικής (πλαστικής) κάρτας Net+ Mastercard, η Νeteller σας δίνει επιπλέον δυνατότητες. Μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε όλα τα ηλεκτρονικά και επίγεια καταστήματα που δέχονται κάρτες Mastercard (πλέον δέχονται όλα), ακόμα και εάν δεν φέρουν την ένδειξη «Neteller». Η κάρτα είναι προπληρωμένη, δηλαδή συνδέεται απ’ευθείας με το λογαριασμό σας και θα πρέπει να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, μπορείτε να αναλήψετε χρήματα από κάθε ΑΤΜ παγκοσμίως, αρκεί να φέρει την ένδειξη Mastercard.

 

Site www.neteller.com

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές εταιρίες δέχονται Neteller ?
Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Goalbet , 2Winbet , Novibet , Interwetten , Vistabet , Mybet

 

Κορυφαία Ελληνική Στοιχηματική!

stoiximan

Κορυφαίο Live Betting!
Cashout Live & Pre

Πλούσιο Live Stream
Αμέτρητα ειδικά!

Κορυφαίο Live bet!
[maxbutton id="3" text="Stoiximan" url="https://www.betdays.com/go/Stoiximan" window="new" nofollow="true"]