myPaysafe card Πως θα κάνω κατάθεση / βήματα

mypaysafecard
Κώστας Αντωνίου

Πως θα κάνω κατάθεση με myPaysafecard ?

Ο λογαριασμός My Paysafe card είναι προσωπικός και λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι όπως όλα τα γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια ewallets Skrill, Neteller, VIVA Wallet

Πως θα κάνω κατάθεση και σε στοιχηματική με την myPaysafecard?
Οπως συνηθίζατε να το κάνετε,
θα προμηθεύεστε τους κωδικούς PIN της Paysafe card από τα σημεία πώλησης που ήδη σας εξυπηρετούν, τους οποίους θα πρέπει πρώτα να καταχωρείτε στον My Paysafe card λογαριασμό σας!

 

Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι , απλά πρώτα θα κάνετε εγγραφή στο νέο My Paysafe card θα καταχωρείται τις κάρτες που αγοράσατε και μετά θα κάνετε την κατάθεση στην στοιχηματική

 

My Paysafe card εγγραφή ενεργοποίση / βήματα :

mypaysafecard

mypaysafecard

  • Μεταβαίνετε στη σελίδα MyPaysafeCard
  • Επιλέγετε Εγγραφή
  • Καταχωρείτε τα στοιχεία σας
  • Επιβεβαιώνετε τον λογαριασμό σας
  • Είστε έτοιμοι!
  • Αγοράζεται από ένα σημείο πώλησης κάρτα Paysafe
  • Την καταχωρείται στο MyPaysafeCard
  • Και κάνετε κατάθεση στην Στοιχηματική!

 

 

Με τη My Paysafe card θα διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας, αφού από ένα PIN θα μπορείτε να διαμοιράσετε το ποσό σε παραπάνω από μία αγορές, καθώς θα διαθέτετε προσωπικό υπόλοιπο. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα από τη δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού My Paysafe card δείτε από ΕΔΩ και προβείτε στην εγγραφή σας.

Ολες οι νομιμες online στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να αποστέλλουν ενημερωτικά e-mails στους πελάτες τους για να τους ενημερώσουν για τη μικρή αυτή αλλαγή.

Συνεπώς, αν δεν έχετε ήδη λάβει τέτοιο e-mail, σύντομα, μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες περίπου, θα το λάβετε κι εσείς στο e-mail που έχετε δηλώσει στη στοιχηματική εταιρεία στην οποία παίζετε στοίχημα.

Τα vouchers με αριθμούς PIN που εκτυπώνονται από τα σημεία πώλησης (περίπτερα, ψιλικατζίδικα, καταστήματα, super markets) θα συνεχίσουν να πωλούνται κανονικά.

Απλά, η εγγραφή στη σελίδα My Paysafe card γίνεται για να εναρμονιστεί ο τρόπος κατάθεσης, δηλαδή οι Paysafe κάρτες, με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα, όπως το καθορίζουν οι σχετικές ευρωπαϊκές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

myPaysafecard Status / όρια

Το αρχικό σας status θα είναι το Standard, στο οποίο θα έχετε:
-1.000€ μέγιστο ποσό ανά πληρωμή
-2.500€ μέγιστο υπόλοιπο
-2.500€ ετήσιο όριο πίστωσης
-2.500€ ετήσιο όριο συναλλαγών

Μπορείτε, βέβαια, να αναβαθμίσετε το status σας σε Unlimited με τα όρια να είναι τα εξής:
-1.000€ μέγιστο ποσό ανά πληρωμή
-5.000€ μέγιστο υπόλοιπο
-Απεριόριστο ετήσιο όριο πίστωσης
-Απεριόριστο ετήσιο όριο συναλλαγών

 

 

Oι καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές που δέχονται Paysafe card!

Τα κριτήρια που έγινε η επιλογή είναι από προσωπική εμπειρία όλων των αρθρογράφων και συνεργατών του Betdays.com λάβαμε υπόψιν μας πολλά κριτήρια και τις έχουμε βαθμολόγηση με άριστα το 10 επιλέξαμε τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.
 

bonus-iconΣτοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paysafe card
Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Interwetten , Vistabet

 

 

 bonus-iconΣημεία πώλησης PaySafeCard.

paysafe-simeia-polisisΤην paysafecard θα την βρείτε παντού στην Ελλάδα. Η ιστοσελίδα της paysafecard μάλιστα διαθέτει και διαδραστικό χάρτη αναζήτησης όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις την διεύθυνσή σου και να σου εμφανίσει τα πιο κοντινά σημεία πώλησης πάνω στο χάρτη της περιοχής σου ώστε να μάθεις εύκολα και γρήγορα που μπορείς να αγοράσεις την paysafecard για να παίξεις στοίχημα στο ίντερνετ. Εκτός από τα αναγνωρισμένα σημεία πώλησης, πλέον μπορείτε να την βρείτε και στα περίπτερα που εκδίδουν κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας για καρτοκινητά, δηλαδή παντού.
Δείτε εδώ τα καταστήματα , μινι μαρκετ , περίπτερα που μπορείτε να αγοράσετε την Paysafe card

 

 

 

paysafe3Οι διαθέσιμες εκδόσεις της κάρτας από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι αυτές των 5, 10, 25, 50 και 100 ευρώ. Εσείς απλά επιλέγετε ποιο από αυτά τα ποσά σας εξυπηρετεί, το πληρώνετε στο περίπτερο και παίρνετε ένα χαρτί σαν απόδειξη στο οποίο θα βρείτε τα 16 μοναδικά ψηφία της κάρτας. Στη συνέχεια μπαίνετε στη σελίδα της εταιρείας και εισάγετε τα 16 μοναδικά ψηφία της κάρτας στο αντίστοιχο πεδίο. Τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σας και είναι διαθέσιμα για χρήση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η paysafecard δεν έχει κάποια ημερομηνία λήξης, δηλαδή το πιστωτικό υπόλοιπο του αγοραστή δε χάνεται αν παρέλθει κάποιο διάστημα. Εάν όμως 12 μήνες μετά την αγορά της paysafecard το ποσό που έχει «αγοραστεί» δεν έχει χρησιμοποιηθεί, η paysafecard επιβαρύνει τον αγοραστή με έξοδα διαχείρισης αξίας 2 ευρώ το μήνα.

 

 

bonus-iconKατάθεση με paysafecard για στοίχημα στο ίντερνετ.

paysafe2Για να κάνεις κατάθεση με paysafecard για στοίχημα, live καζινο ή ποκερ στο ίντερνετ, αφού κάνεις login στο λογαριασμό σου, πρέπει να επιλέξεις «Κατάθεση» και μετά την επιλογή paysafecard. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν 4 πεδία όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το 16ψήφιο PIN ( τέσσερα ψηφία σε κάθε πεδίο). Τέλος αφού πατήσεις κατάθεση το ανάλογο ποσό θα εμφανιστεί μετά από λίγα λεπτά στο υπόλοιπο του στοιχηματικού λογαριασμού σου και θα είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις με οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία που δέχεται paysafecard.

 

Paysafecard https://www.paysafecard.com/el-gr/

 

bonus-iconΣτοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paysafe card
Stoiximan , Betshop , Sportingbet , Interwetten , Vistabet

 

 

Oι καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές που δέχονται Paysafe card!

Τα κριτήρια που έγινε η επιλογή είναι από προσωπική εμπειρία όλων των αρθρογράφων και συνεργατών του Betdays.com λάβαμε υπόψιν μας πολλά κριτήρια και τις έχουμε βαθμολόγηση με άριστα το 10 επιλέξαμε τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.