Στοίχημα: MoneySafe Card | Voucher Κατάθεση | Πως λειτουργεί

MoneySafeCard Στοίχημα
Κώστας Αντωνίου

MONEYSAFE CARD Πως θα κάνω Κατάθεση Ανάληψη | Στοίχημα

moneysafe1Ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους τρόπους για να καταθέσεις σε μια στοιχηματική είναι μέσω της κάρτας moneysafe. Ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης έγινε πιο δημοφιλής μετά την επιβολή των capital controls, καθώς μπορείς εύκολα να την πιστώνεις με όσα χρήματα θέλεις και να κάνεις ανάληψη, χωρίς περιορισμούς. Λειτουργεί περίπου όπως οποιαδήποτε άλλη MasterCard αλλά το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας. Η κάρτα από μόνη της είναι ανώνυμη, αν και για να κάνεις αναλήψεις σε αυτήν από τους bookmakers, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου (να έχεις λογαριασμό δηλαδή). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη MoneySafe MasterCard σε καταστήματα λιανικής, στο διαδίκτυο και σε όλα τα ATM παγκοσμίως οπουδήποτε οι MasterCard κάρτες είναι αποδεκτές.

 

Πλεονεκτήματα Moneysafe card

check-used-photoΠλήρης MasterCard® κάρτα!

check-used-photoΧωρίς πιστωτικό έλεγχο!

check-used-photoΠαρακολούθηση λογαριασμού της κάρτας μέσω του online λογαριασμού σας!

 

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές δέχονται MoneySafe?
 Goalbet  ,  Novibet  ,  Interwetten

 

 

bonus-iconΣημεία Πώλησης Moneysafe.

moneysafe2eMoneySafe Vouchers

Φορτώστε άμεσα το wallet σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε 24/7 με το instakasa voucher ή το MoneySafe Voucher τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο σε πάνω από 65.000 σημεία.
Απευθείας χρήση του Instakasa Voucher ή του MoneySafe Voucher σε ιστοσελίδες παιχνιδιών.

 

Η MoneySafe κάρτα είναι μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη MasterCard κάρτα που εκδίδεται επιτόπου και μπορείτε να την προμηθευτείτε από σημεία λιανικής πώλησης (πχ περίπτερα, ψιλικατζίδικα κλπ,). Για να αποκτήσετε την κάρτα υπάρχει ένα κόστος 7.95€ αν την αποκτήσετε από σημεία λιανικής πώλησης ή 10€ αν την παραγγείλετε από τη σελίδα της Moneysafe, www.moneysafecard.com (παλιό domain)  νέο site www.emoneysafe.com  Πολλές στοιχηματικές σας την στέλνουν δωρεάν ή με μικρότερο κόστος, απορροφώντας οι ίδιες τις χρεώσεις αυτές είναι
Novibet  ,  Interwetten

 

 

 

bonus-iconΚατάθεση MoneySafe Card

Moneysafe3Για να κάνετε κατάθεση, μπορείτε να αγοράσετε έναν προπληρωμένο κωδικό (voucher) από τα σημεία πώλησης. Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα, περίπτερο, σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ που να μπορείς να αγοράσεις των κωδικό (τύπου paysafe) με το ποσό που επιθυμείς (10 ευρώ, 20 ευρώ, 50 ευρώ, 100 ευρώ). Αγοράζετε δηλαδή έναν κωδικό ο οποίος εκδίδεται την ώρα της αγοράς, όπως ακριβώς αγοράζατε Paysafe ή χρόνο ομιλίας για το κινητό σας. Εναλλακτικά μπορείτε να φορτώσετε την κάρτα σας μέσω των συνεργαζόμενων εμπόρων. Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα και με ασφάλεια, μέσω SMS στο κινητό σου, ή ηλεκτρονικά μέσω του site της Moneysafe. Στην συνέχεια, μπαίνεις στην στοιχηματική σου εταιρία, πατάς την επιλογή «κατάθεση με moneysafe», και βάζεις τον αριθμό πελάτη (ή client id) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας καθώς τον αριθμό της κάρτας που αγόρασες. Τα όρια πίστωσης στην κάρτα είναι 2500 ευρώ ετησίως και 625 ευρώ ημερησίως και ο μέγιστος αριθμός φορτώσεων κάθε μέρα ανέρχεται σε 10.

 

 

bonus-iconΑνάληψη MoneySafe Card

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ με την πλαστική κάρτα Mastercard με χρέωση 2.50€ ανά συναλλαγή. Τα όρια διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται ο λογαριασμός σας.

 

 

bonus-iconΧρεώσεις MoneySafe Card

Ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ με την πλαστική κάρτα Mastercard με χρέωση 2.50€ ανά συναλλαγή.
Τα όρια διαφέρουν ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται ο λογαριασμός σας.

Μεταφορά χρημάτων από κάρτα σε κάρτα 1€

MoneySafe Voucher 4%

Μηνιαίο τέλος της κάρτας 1.50€
Για τις υπόλοιπες χρεώσεις δείτε εδω…

 

bonus-iconΕπικοινωνία MoneySafe Card

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε
info@moneysafecard.com
211 850 5500
Moneysafe Card https://www.emoneysafe.com

 

bonus-iconΠοιές Στοιχηματικές δέχονται MoneySafe?
Novibet  ,  Interwetten

 

 

bonus-iconΑναλυτικά πως κάνω κατάθεση σε Στοιχηματικές ?
Update! Δείτε ΕΔΩ αναλυτικό πίνακα με όλες τις επιλογές
Paysafe , Ελληνικές κάρτες , Ελληνικό ebanking , Moneysafe