Γιατί να παίξω στοίχημα στο διαδίκτυο | Πλεονεκτήματα

Γιατί να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ
Μάνος Οικονόμου

 

Είναι ασφαλές το στοίχημα στο ίντερνετ;

Tο διαδικτυακό στοίχημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και συνεχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο στοιχηματισμού στα πρακτορεία. Για μερικούς φαντάζει  πολύπλοκο, το να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ όμως, είναι πολύ εύκολο και ασφαλές.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που απέτρεπαν παλαιότερα τους χρήστες απ΄το να παίξουν στο διαδίκτυο, ήταν η αμφιβολία για την ασφάλεια των συναλλαγών τους. Με την εξέλιξη ωστόσο της τεχνολογίας τα όποια εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και πλέον οι συναλλαγές μέσω ίντερνετ είναι πολλές φορές πιο ασφαλείς από τις υπόλοιπες. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών είναι απόρρητα και διατηρούνται με ασφάλεια, ενώ οι εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα έχουν άδεια και λειτουργούν νόμιμα σύμφωνα με το Ν.4002/2011, αρ. 50, παρ. 12.

Πλέον, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες δαπανούν υπέρογκα ποσά για κρυπτογράφηση δεδομένων και για ασφαλείς συναλλαγές πληροφοριών, κωδικών και μεταφοράς χρημάτων.

Κάθε χρήστης του ίντερνετ όμως, οφείλει να τηρεί και τις βασικές αρχές προστασίας, αλλάζοντας τον κωδικό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να μην μπαίνει από κοινόχρηστους υπολογιστές σε σελίδες με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ενώ καλό θα είναι να έχει ξεχωριστό μέσο πληρωμής για τις συναλλαγές στο ίντερνετ και να διατηρεί σε αυτό όσα χρήματα χρειάζεται για να παίξει.

 

Για ποιό λόγο να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ;

 

Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μία πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων τις οποίες δεν προσφέρει ο στοιχηματισμός στα πρακτορεία.Ας ρίξουμε μία ματιά στις βασικές διαφορές ανάμεσα στο διαδικτυακό και τον ΟΠΑΠ.

 

live-sports-bettingΕίναι άμεσο: Μπορείς να ποντάρεις στo στοιχηματικό γεγονός που έχεις επιλέξει πολύ γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείς το πρακτορείο. Οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου όπου κι αν βρίσκεσαι, από τον υπολογιστή σου, το τάμπλετ σου, ακόμα και από το κινητό σου, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες σου παρέχουν την δυνατότητα αυτή.

 

 

nomimostoiximaΕίναι νόμιμο: Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες ελέγχονται φορολογικά από το υπουργείο Οικονομικών και ως προς τη διεξαγωγή του παιχνιδιού από τις παρακάτω Αρχές: την ελληνική Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, τη ρυθμιστική Αρχή της χώρας που έχουν πάρει άδεια για να διεξάγουν νόμιμο και δίκαιο στοίχημα με νόμιμο περιθώριο κέρδους και επιστροφή χρημάτων στους παίκτες και την Αρχή αδειοδότησης του λογισμικού που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί ο στοιχηματισμός.

 

 

plithora epilogonΠληθώρα στοιχηματικών επιλογών: Ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα του ΟΠΑΠ, είναι ότι υποχρεώνει τους παίκτες να ποντάρουν σε δυάδες, τριάδες κ.τ.λ, προσφέροντας ελάχιστα παιχνίδια σε μονά αποδεκτά. Αντιθέτως οι στοιχηματικές εταιρίες διαθέτουν πληθώρα επιλογών σε πρωταθλήματα, αθλήματα, αθλητικά και τυχερά παίγνια συνολικά. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι στοιχηματισμού, ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών αναμετρήσεων, τα σχετικά στοιχήματα προσφέροναι ως μονά, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους.

 

 

oddscomparisonMεγαλύτερες αποδόσεις: Η διαφορά αποδόσεων είναι τεράστια μεταξύ ΟΠΑΠ και εταιριών που προσφέρουν στοίχημα στο ίντερνετ. Παιχνίδια που θα τα βρείτε στο ίντερνετ στο 1.80-1.90, στον ΟΠΑΠ μπορεί να τα παίξετε ακόμα και στο 1.50.

 

 

live-bettingLive στοίχημα: Το στοίχημα αγώνων σε εξέλιξη είναι από μόνος του ένας σημαντικός λόγος να παίξετε στο ίντερνετ. Μπορείτε να ποντάρετε από 1Χ2, μέχρι επόμενο γκολ, κόρνερ, τι θα σύμβει στο επόμενο λεπτό και σε δεκάδες ακόμα αγορές. Οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου όπου κι αν βρίσκεσαι, από τον υπολογιστή σου, το τάμπλετ σου, ακόμα και από το κινητό σου, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες σου παρέχουν την δυνατότητα αυτή.

 

 

betttin+onlineLive streaming: Αρκετές εταιρίες σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα από τον υπολογιστή σας δωρεάν. Μπορείτε να δείτε παιχνίδια από κορυφαία πρωταθλήματα όπως Bundesliga, Primera Division, Serie A’ ή Euroleague και το μόνο που απαιτείται είναι να διατηρείτε ένα μικρό ποσό στο λογαριασμό σας, δε χρεάζεται καν να στοιχηματίσετε!

 

 

free-bet-and-deposit-bonusΒonus εγγραφής και προσφορές: Oι στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο επιβραβεύουν τους παίκτες με προσφορές για νέα ή ήδη εγγεγραμμένα μέλη. Σε πολλούς bookmakers καταθέτοντας ένα πόσο, πχ 100 ευρώ, μπορείτε να διπλασιάσετε την αρχική σας κατάθεση και να ξεκινήσετε με 200. Θα πρέπει βέβαια πάντα να ελέγχετε τους όρους και προϋποθέσεις πριν αποδεχτείτε κάποιο μπόνους, όπως σε όλες τις συμφωνίες/προσφορές που παίρνετε μέρος. Επίσης οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες δίνουν πολλά χρήματα δώρο, ή δωρεάν στοιχήματα στον παίκτη, με όρους συνολικού τζίρου, οι οποίοι αναγράφονται ρητά στις σχετικές οδηγίες. Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!


Σχολιάστε