Η Expekt αποχώρησε από την Ελληνική αγορά!

Expekt Αποχώρησε απο την Ελλάδα!
Κώστας Αντωνίου

Αλλη μια αποχώρηση απο την Ελληνική στοιχηματική αγορά…

Δυστυχώς απο ότι βλέπουμε η Ελληνική στοιχηματική αγορα δεν αντέχει…  απο την μια η αυξημένη φορολογία απο την άλλη η πτώση του τζίρου και ο ανταγωνισμός δεν μπορούνε να επιβιώσουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες.

 

Το email για το κλείσιμο της Expekt απο την Ελλάδα

Η Expekt θα αναστείλει τις δραστηριότητές της στην χώρα σας στις 14 Ιουνίου 2016

Αγαπητέ πελάτη,
Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε ότι η θα αναστείλει τις δραστηριότητές της στην χώρα σας στις 14 Ιουνίου 2016. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε καταθέσεις και να παίζετε στην . Παρ’ όλα αυτά, θα μπορείτε να εισέλθετε στον λογαριασμό σας για να πραγματοποιήσετε αναλήψεις των κεφαλάιων σας. Για τον λόγο αυτό, εάν έχετε ακόμα χρήματα στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε όπως προβείτε στην ανάληψη των χρημάτων σας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, δεν θα μπορείτε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών μας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε εμείς την ανάληψη εκ μέρους σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να πραγματοποιήσετε την ανάληψή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@expekt.gr
Παρακαλούμε έχετε υπ’όψη ότι οποιαδήποτε μπόνους τα οποία δεν έχετε χρησιμοποιήσει, θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό σας. Έχετε επίσης υπ’όψη ότι εάν έχετε ανοιχτά στοιχήματα στον λογαριασμό σας, των οποίων το αποτέλεσμα δεν έχει τετελεστεί πριν το πέρας της σημερινής ημέρας, αυτά θα διεκπεραιωθούν κανονικά. Εάν τα στοιχήματα αυτά είναι κερδισμένα, τα κέρδη θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας και θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη των κεφαλαίων σας. Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνσηsupport@expekt.gr.

Σας ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων για την όποια δυσαρέσκεια σας προκαλεί η συγκεκριμένη εξέλιξη και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Expekt

Με τις καλύτερες ευχές μας για το μέλλον.
Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών

 

 

Expekt Αποχώρησε απο την Ελλάδα!

Expekt Αποχώρησε απο την Ελλάδα!

H Εxpekt ιδρύθηκε το 1999 και είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες στοιχηματικές
εταιρίες παγκοσμίως και αρκετά γνώριμη στο ελληνικό κοινό.

Εως τις 30 Ιουνίου 2016
Εάν έχετε ακόμα χρήματα στον λογαριασμό σας, παρακαλούμε όπως προβείτε στην ανάληψη των χρημάτων σας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, δεν θα μπορείτε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών μας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε εμείς την ανάληψη εκ μέρους σας.

Εxpekt.gr