Νέα! Live έκρηξη μετρητών έως 24.000€! στην Betshop 19/5

Betshop bomb διαγωνισμός 2000 ευρω

Κώστας Αντωνίου

"Το στοίχημα και οι αναλύσεις είναι μέσα στην καθημερινότητα μου , σύγκριση αποδόσεων , στοιχηματικών υπηρεσιών , είναι σε μόνιμη βάση , και μην ξεχνάμε το στοίχημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας"
Κώστας Αντωνίου

 

Η betshop bomb επιστρέφει και μοιράζει ξανά έως και 24.000€ στους τυχερούς πελάτες της Betshop!

 

Αυτην την Κυριακή 19/05 στις 5μμ., η Betshop ζωντανά από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook θα σκάει κάθε 5’ βόμβες μετρητών αξίας 2.000€ και άνω! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην ιστοσελίδα www.betshopbomb.gr με τους κωδικούς που διατηρείς στην Betshop . Εάν είσαι από τους τυχερούς θα δεις το κίτρινο κουμπί στην οθόνη σου που θα πατήσεις για να κάνεις επιτόπου δικά σου τα χρήματα.

Εγγραφή στην Betshop από ΕΔΩ και λάβε δωρεάν συμμετοχή!

 

 

 

 

Διαδικασία

1. Θα πρέπει να έχεις κάνει δωρεάν εγγραφή έως την Κυριακή 19/5  από εδώ στην Betshop και να ταυτοποίησης τον λογαριασμό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κατάθεση χρημάτων!

 

2. Την Κυριακή στις 6μ.μ να  να μπεις στην ιστοσελίδα www.betshopbomb.gr με τους ίδιους κωδικούς που έκανες εγγραφή στην Betshop και εάν είσαι από τους τυχερούς θα δεις το κίτρινο κουμπί στην οθόνη σου που θα πατήσεις για να κάνεις επιτόπου δικά σου τα χρήματα!

 

Εγγραφή στην Betshop από ΕΔΩ και λάβε δωρεάν συμμετοχή!

 

 

*Ο διαγωνισμός ισχύει για νέες εγγραφές αλλά και για παλιές εγγραφές αρκεί να ταυτοποίησετε τον λογαριασμό σας εως την Κυριακή 19/5 στις 5μμ

 

*Κατά τη διάρκεια του Live Event στο Facebook θα δοθούν και μικρότερα έπαθλα για αυτούς που το παρακολουθούν!

 

*Αρμόδιος ρυθμιστής MGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 210.923.7777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

 

 

 

 

Στον προηγούμενο διαγωνισμό Betshop Bombs no1

 

• Στο πρώτο Live η Betshop έδωσε 8.000€ ΜΕΤΡΗΤΑ στους τυχερούς που κληρώθηκαν. Τα χρήματα δόθηκαν επί τόπου!

 

 
• Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μοιράστηκαν επιπλέον χρηματικά έπαθλα των 100€, 300€ 500€ σε όσους παρακολουθούσαν Live στο FB και σχολίαζαν κατά τη διάρκεια του event.
 

• Δικαίωμα συμμετοχής στο event είχαν όλα τα μέλη που είχαν κάνει δωρεάν εγγραφή από ΕΔΩ και ταυτοποίηση στην Betshop και το σημαντικότερο;

 

• Η συμμετοχή είναι δωρεάν με εγγραφή / ταυτοποίηση και χωρίς υποχρέωση κατάθεσης!

Εγγραφή στην Betshop από ΕΔΩ και λάβε δωρεάν συμμετοχή!

 

 

 

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης:210.923.7777