Σύστημα με τα Χ του Γεωργίου στο EURO 2024

PROGNOSTIKA-STOIXIMATOS-EURO-2024-DRAW
Κώστας Αντωνίου

 

Tο σύστημα που πληρώνει με τα Χ το ακολουθώ πιστά σε όλες τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων και είναι μια ιδέα – πρόταση που την είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια, ένα βράδυ στο τότε ΤΗΛΕΑΣΤΥ, στην εκπομπή του αείμνηστου Γιώργου Γεωργίου, το ‘’Καφενείο των φιλάθλων’’.

 

Κατ’ αρχήν το βασικό στο σύστημα αυτό είναι ότι δουλεύει με μονά αποδεκτά παιχνίδια. Δεύτερον πολύ βασικό είναι το να έχεις ένα κεφάλαιο 500-1000€ να διαθέσεις για τα παιχνίδια , τρίτον να μην κοιτάς ποιες ομάδες αγωνίζονται, τέταρτον να μην απογοητευτείς αν τα αποτελέσματα πάνε στραβά στην αρχή και πέμπτον μόλις κερδίσεις ξεκινάς πάλι από την αρχή όσον αφορά το αρχικό σου ποντάρισμα. Στατιστικά είναι σπάνιο να μην κάτσει Χ σε έξι συνεχόμενα ματς.

 

Έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Γεωργίου με τον απαράμιλλο τρόπο που περιέγραφε: «Ποιο σημείο δίνει συνήθως την καλύτερη απόδοση; Το Χ. Μέσο όρο δίνει γύρω στο τρία. Ξεκινάω λοιπόν και παίζω το πρώτο παιχνίδι ξερό Χ.Ας πούμε ότι ξεκινάω με 10€. Ας πούμε ότι το ματς δεν κάθεται Χ. Πάω αμέσως στο επόμενο ματς. Ποντάρω πάλι στο Χ, όμως με διπλασιασμό των χρημάτων 20€. Πάλι δεν μου κάθεται το Χ. Πάω στο επόμενο και ποντάρω πάλι Χ, όμως με διπλασιασμό των χρημάτων 40€. Δεν κάθεται και τώρα το Χ; Πάω αμέσως στο επόμενο ματς ποντάροντας 80€. Αν και αυτή τη φορά δεν κάτσει το Χ, ποντάρω στο επόμενο ματς πάλι Χ με διπλασιασμό χρημάτων, δηλαδή 160€. Αν και αυτή τη φορά δεν κάτσει το Χ, ποντάρω στο επόμενο ματς πάλι Χ με διπλασιασμό χρημάτων, δηλαδή 320€.Μόλις μου έκατσε το Χ στο έκτο παιχνίδι, που θα ‘χει ως συνήθως 3,00 απόδοση, η είσπραξη που έκανα θα είναι 320 Χ 3,00=960€. Θα έχω παίξει μέχρι τότε 10+20+40+80+160+320=630€, άρα θα έχω κέρδος 330€. Δοκιμάστε τον τρόπο που σας προτείνω και άντε, σε καλή μεριά και καλοφάγωτα».

 

Ακολουθώντας την πρόταση του αείμνηστου Γιώργου Γεωργίου και υπολογίζοντας θεωρητικά την ισοπαλία με απόδοση 3,00 (λόγω του ότι οι αποδόσεις αλλάζουν κατά την διάρκεια της ημέρας), θα ξεκινήσουμε με αρχικό ποντάρισμα 1€, από την πρώτη μέρα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου 2024 και θα δούμε στο τέλος, αν θα βγάλουμε κέρδος και ποιο θα είναι αυτό. Kι αν στο τέλος το πρόσημο του ταμείου μας προκύψει θετικό, τότε προκύπτει πως στην πραγματικότητα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, μιας και οι αποδόσεις των ισοπαλιών κυμαίνονται αρκετά πάνω από την απόδοση 3.00 που υπολογίζουμε στον πίνακα.

 

Καλή επιτυχία 😉 

 

 

 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ/€ ΚΕΡΔΟΣ/€
 Γερμανία – Σκωτία 1
 1

Ουγγαρία – Ελβετία 2
 2
Ισπανία – Κροατία
1
 4

Ιταλία – Αλβανία
1
 8
Πολωνία – Ολλανδία 2  16
Σλοβενία – Δανία
X
 32
96
Σερβία – Αγγλία
2
1
 Ρουμανία – Ουκρανία 1
2
Βέλγιο – Σλοβακία
2
4
Αυστρία – Γαλλία
2
8
 Τουρκία – Γεωργία 1
16
Πορτογαλία – Τσεχία 1
32
Κροατία – Αλβανία
X
64  192
Γερμανία – Ουγγαρία 1
1  –
Σκωτία – Ελβετία
X  2 6
Σλοβενία – Σερβία  X
1 3
Δανία – Αγγλία
X
1 3
Ισπανία – Ιταλία
1
1
Σλοβακία – Ουκρανία
2 2
Πολωνία – Αυστρία
2
4
Ολλανδία – Γαλλία
X
8  24
 Γεωργία – Τσεχία X
1 3
Τουρκία – Πορτογαλία
2
 1
 Βέλγιο – Ρουμανία 1
2
ΣΥΝΟΛΟ   214 327

 

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!