Πώς κάνουμε trading στο στοίχημα χωρίς την Betfair ή ανταλλακτήρια!

Trading Stoixima
BetDays Team

 

Τι είναι το trading στοιχήματος;

Το trading στοιχήματος με απλά λόγια είναι η αγορά και πώληση των αποδόσεων ενός στοιχήματος. Οι παίκτες ποντάρουν υπέρ σε μια απόδοση εάν πιστεύουν ότι θα επαληθευτεί το στοίχημα, ή στοιχηματίζουν κατά εάν προβλέπουν πως η συγκεκριμένη επιλογή θα χάσει. Χρειάζεται να πραγματοποιηθούν και οι 2 ενέργειες σε μια συγκεκριμένη επιλογή, ώστε να ολοκληρωθεί το trading. Το trading των αποδόσεων μπορεί να ολοκληρωθεί είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε πριν καν την έναρξή του!

 

Παράδειγμα trading ενός αγώνα:

online-trading3Αν υποθέσουμε ότι αγωνίζεται ο Ολυμπιακός εναντίον του Παναθηναϊκού και θέλουμε να στοιχηματίσουμε στο over2.5. Είναι ένα λογικό στοίχημα, αφού και οι δυο ομάδες αρέσκονται στα πολλά γκολ. Ξεκινάμε την τοποθέτηση του στοιχήματος με 100€ στην αρχική απόδοση του 2,25 για να κερδίσουμε καθαρά 125€. Αν στα πρώτα δέκα λεπτά μπει γκολ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να γίνει trading. Σε αυτή την περίπτωση αρχίζει να μειώνεται η απόδοσή του over 2,5 και να αυξάνεται του under2.5.

Με το που μπουν 2 γκολ στο ματς, τότε αγοράζουμε την απόδοση του under2.5 ώστε να είμαστε κερδισμένοι, ανεξαρτήτως τον αριθμό των γκολ που θα επιτευχθούν. Ας υποθέσουμε πως την αγοράζουμε σε απόδοση του 5,00. Ποντάρουμε 50€ από το υποτιθέμενο κέρδος των 125€ που θα πιάσουμε, εάν τελικά επαληθευτεί το over2.5 και πλέον μπορούμε να παρακολουθήσουμε ξέγνοιαστοι την συνέχεια του ματς, αφού είτε σημειωθεί 3ο τέρμα είτε το παιχνίδι λήξει έχοντας παραμείνει στα 2 γκολ, εμείς είμαστε κερδισμένοι. Γιατί:

 

100€ x 2,25 = 225€ (σε περίπτωση over2.5).

50€ x 5,00 = 250€ (σε περίπτωση under2.5).

Συνολικό ποντάρισμα 150€

Άρα με over 2,5 το καθαρό μας κέρδος είναι: 225€ – 150€ = 75€.

Με under 2,5 το καθαρό μας κέρδος είναι: 250€ – 150€ = 100€.

 

 

Tips / Συμβουλές

check-used-photoΠοντάρετε στην άνοδο ή στην κάθοδο των αποδόσεων κι όχι στο τελικό αποτέλεσμα.

check-used-photoΠοτέ δεν ποντάρουμε όταν θέλουμε να κάνουμε trading σε ποσοστό κάτω του 2,00, το αρχικό μας στοίχημα.

 

 

Συνοψίζοντας

online-trading1Αξίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας στο trading και ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα στο στοίχημα. Ενδεχομένως στην αρχή θα χάσετε χρήματα μέχρι να μάθετε πώς να παίζετε σωστά αλλά όταν γίνει αυτό, θα αυξήσετε κατά πολύ τις πιθανότητες να βγαίνετε κερδισμένος στα στοιχήματα σας και θα καταφέρει μέσω των σωστών καλύψεων να ελαχιστοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις απώλειες από ένα αποτυχημένο trading. Γι’ αυτό πριν την τοποθέτηση των στοιχημάτων με πραγματικά χρήματα, σιγουρευτείτε ότι έχετε καταλάβει πλήρως την διαδικασία και την λογική που λειτουργεί το trading.


Tips
O Stoiximan και η Bet365  σας δίνουν τις υψηλότερες αποδόσεις στο Live Cashout από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που συγκρίναμε.
Επίσης ο Stoiximan και η Bet365  μπορεί να συνδυάσει το Live Cashout με παρολί και αγώνες pre match , οπότε είναι η καλύτερη επιλογή!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!