Η Novileague X έφτασε στη Novibet, πιο απλή και γενναιόδωρη από ποτέ*!

novileague-x
Κώστας Αντωνίου

 

O νέος διαγωνισμός Novileague X ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου 2022, με κορυφαίο έπαθλο τις 500.000€* και καθημερινά δώρα* που φτάνουν έως τις 50.000€*.

 

Ακόμα πιο προσιτά έπαθλα, ακόμα περισσότερη δράση!

 

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από τη Novibet με ένα πρωτάθλημα των 40 αγωνιστικών, με έπαθλο 500.000€*. Όλοι οι παίκτες μπορούν εντελώς δωρεάν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο!

 

 

500.000€* περιμένουν το μεγάλο νικητή της Novileague Χ! 

 

Η σέντρα στη Novileague Χ είναι προγραμματισμένη για τις 15/02/2022 με την επιστροφή των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Ο διαγωνισμός είναι εντελώς δωρεάν* για όλους, δίχως να απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια ή κατάθεση. Η αρχή των προβλέψεων γίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Conference League), ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Novibet μπορούν να προβλέπουν σκορ και σημεία σε αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Δες πώς παίζεται η νέα Novileague Χ!

 

 

Καθημερινά χρηματικά έπαθλα*!

 

Η αδρεναλίνη στη Novileague X εκτοξεύεται στα ύψη, αφού οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα* σε κάθε αγωνιστική. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα σημεία (1Χ2) στους αγώνες της ημέρας και το σκορ της σημαντικότερης αναμέτρησης της εκάστοτε αγωνιστικής.

Για όσους πραγματοποιούν το 10/10 το χρηματικό έπαθλο είναι 10.000€*, ενώ εκείνοι που θα προβλέψουν σωστά και το ακριβές σκορ στο extra match της αγωνιστικής, μπορούν να διεκδικήσουν έως 50.000€*! Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν τρεις αγωνιστικές. Η μία θα αφορά τις ημέρες Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, ενώ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα υπάρχει ξεχωριστή αγωνιστική.

Τέλος, σημειώνεται πως εάν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες (μεγάλο έπαθλο & καθημερινά δώρα) υπάρξουν περισσότεροι από ένας νικητές, τα ποσά θα μοιραστούν ισομερώς στους νικητές.

 

 

Ξεκίνα από σήμερα στο νέο διαγωνισμό Novileague X εντελώς δωρεάν!

 

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE