Γιώργος Γεωργίου Προγνωστικά Στοιχήματος

Giorgos Georgiou Prognostika Stoiximatos
BetDays Team

 

Γιώργος Γεωργίου Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα site που δίνει προγνωστικά (περιστασιακά δίνει στο ραδιόφωνο) για το στοίχημα ο Γιώργος Γεωργίου είναι:

Real FM

Εφημερίδα: Real News

TV / Radio: Real FM

Social: Facebook   

Διάβασε τα σημερινά μας Προγνωστικά Στοιχήματος…

 

Λίγα λόγια..

Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1947. Είναι δύο φορές παντρεμένος, με την πρώτη του σύζυγο Μαρία το 1980 και με τη δεύτερη του σύζυγο Ευγενία το 1997. Έχει αποκτήσει από ένα παιδί, τον Τάσο (Αναστάσιο) (1980) και τη Σταυρούλα (1998) αντίστοιχα.

Έγινε ευρύτερα γνωστός αφενός μέσω της στήλης που διατηρούσε στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα ο Φίλαθλος, αφετέρου με την αρχικά ραδιοφωνική, μετέπειτα και τηλεοπτική εκπομπή του Το Καφενείο των Φιλάθλων. Η πρώτη του παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφεται σε νεαρή ηλικία για την εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα των αρχών της δεκαετίας του ’60,  επαγγελματικά όμως δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1982, έχοντας συνεργαστεί επίσης με τα περιοδικά Σύγχρονος Αθλητισμός και Forza. Την εκπομπή διατηρεί από το 1995 και παράλληλα εργάζεται στο ραδιόφωνο. Τον χαρακτηρίζει η τάση να τα λέει “έξω απ’ τα δόντια”, ασκώντας κριτική σε θεσμούς, πρόσωπα και καταστάσεις του αθλητισμού, κυρίως δε του ποδοσφαίρου.

Η ραδιοφωνική εκπομπή Το Καφενείο των Φιλάθλων στο σταθμό Sprint FM, υπήρξε η πρώτη ευρείας ακροαματικότητας στη χώρα που παρείχε βήμα ώστε οι φίλαθλοι να εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά με τα αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο. Την ομώνυμη τηλεοπτική του έχει κατά διαστήματα παρουσιάσει στους σταθμούς Alpha, Τηλεάστυ και Extra 3, ενώ από το 2008 πραγματοποιεί καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στον Real Fm 97.8.

Το Μάρτιο του 2010 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δημοσιογραφία, απόφαση την οποία ανακάλεσε μία ημέρα αργότερα αποδίδοντάς την σε προσωπικούς και όχι επαγγελματικούς λόγους.

Πηγή

nomimes-stoiximatikes

Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα...


Η Πρόταση της ημέρας | Όλα τα προγνωστικά για σήμερα | Bet365 vs Stoiximan


Live betting προγνωστικά καθημερινά!


red-line2καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες


Οι Καλύτερες Στοιχηματικές ποιες πραγματικά αξίζουν!


Μάθε που υπερέχει η κάθε στοιχηματική και tips που δεν γνωρίζατε...

"Για να μην παίζουν με τα χρήματα σου!"red-line2Στοιχηματικό βιβλίο με στρατηγικές κατέβασε το δωρεάν!