
- Προγνωστικά FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 - 8 Σεπτεμβρίου 2023
- Προγνωστικά FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 - 8 Σεπτεμβρίου 2023
- Προγνωστικά FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 - 7 Σεπτεμβρίου 2023
Πρόσφατες επιτυχίες των στηλών μας:
1-2/2 Προγνωστικά Euroleague Απόδοση: 4.09
2/2 Παρολί Προγνωστικά Απόδοση: 6.12
3/2 Προγνωστικά ΝΒΑ Απόδοση: 3.08
3/2 Προγνωστικά Euroleague Απόδοση: 2.33
4-5/2 Η/Τ & Α/Σ του ΣΚ Απόδοση: 4.83
4-5/2 Η τριάδα του Κωστή Απόδοση: 19.00
6/2 Ο Μάνος Betάρει Απόδοση: 7.59
7/2 Προγνωστικά ΝΒΑ Απόδοση: 4.54
Οι Χιτ συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις και έχουν βυθιστεί στην έκτη θέση της Ανατολής. Ψάχνουν τρόπο να δυναμώσουν το ρόστερ τους και μετά την αποχώρηση του Ντέντμον, έχουν δύο κενές θέσεις στο ρόστερ τους. Οι Πέισερς είναι στην ενδέκατη θέση και είναι αδιάφοροι στο αν θα μπουν στα πλέι οφ. Θέλουν να εξελίξουν τα νεαρά ταλέντα τους και δίνουν πολύ χρόνο σε αυτούς. Οι άμυνες των δύο ομάδων δεν είναι καλές και το όβερ θα είναι η επιλογή μας.
Οι Μάβερικς τράβηξαν την σκανδάλη και απέκτησαν τον Κάιρι Ίρβινγκ. Το δίδυμο Ίρβινγκ – Ντόντσιτς τρομάζει, αν και ο Αυστραλός γκαρντ είναι πολύ ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Μπορεί σήμερα να είναι όλα καλά, αλλά αύριο να ξυπνήσει στραβά και να τσακωθεί με τους πάντες. Θέλουμε να δούμε πως θα ταιριάξουν οι δύο παίκτες που θέλουν την μπάλα στα χέρια τους συνέχεια. Οι Μάβερικς πέτυχαν σπουδαία νίκη επί της Γιούτα και ανεβαίνουν. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και οι Κλίπερς που πάνε από νίκη σε νίκη. Μπορεί σαν ρόστερ να μην τρομάζουν, αλλά βρίσκουν λύσεις και παίρνουν τις απαραίτητες νίκες. Η προσθήκη του Ίρβινγκ τόνωσε την αυτοπεποίθηση της ομάδας και περιμένουμε το διπλό από το Ντάλας.
ΠΕΜΠΤΗ 9/2
ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ – ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ OVER 215.5 1.50 STOIXIMAN
Λ.Α ΚΛΙΠΕΡΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ 2 3.65 STOIXIMAN
Προσφορά* γνωριμίας Cosmote TV για να δεις το ελληνικό πρωτάθλημα / ευρωπαϊκά πρωταθλήματα |
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα |
• Οι αποδόσεις των προγνωστικών είναι από τις υψηλότερες της αγοράς. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ |
Τι στοιχήματα παίζετε περισσότερο ? (έως 5 επιλογές) • Η γνώμη σου μετράει! Ψήφισε και πες την άποψη σου! ![]() |
Οι καλύτερες Στοιχηματικές για Μπάσκετ |
|