
- FA Κύπελλο Αγγλίας - 22 Ιανουαρίου 2021
- Super League Ελλάδας - 22 Ιανουαρίου 2021
- Η μπόμπα του Σαββατοκύριακου - 22 Ιανουαρίου 2021
Στα…μισά του δρόμου έμειναν οι προβλέψεις μας την προηγούμενη αγωνιστική. Στο ΠΑΣ Γιάννενα – Λαμία (2-0) πέρασαν τα 2-3 γκολ, αλλά στο ΟΦΗ – Απόλλων Αθηνών (0-2) σταθήκαμε άτυχοι, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Οι Κρητικοί με 15 τελικές (οι 7 στον στόχο), αριθμός μεγάλος για ματς Super League, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Βέλγο γκολκίπερ Βέρχουλστ.
Λαμία – Ολυμπιακός
13/12 15.00
Προϊστορία: 2018(0-1), 2019(1-3), 2020(1-4)
Εκτίμηση : «Λαμπάδα» στον Πεπ Γκουαρδιόλα και την Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να ανάψει ο Ολυμπιακός καθώς παρά την ήττα του με 2-0 από την Πόρτο στο Φάληρο οι Άγγλοι κέρδισαν την Μαρσέιγ και έτσι πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Οι απουσίες του Βαλμπουενά και του Χασάν εκτός συνόρων στοιχίζουν στον Ολυμπιακό, αλλά στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα Λαμία δείχνει ιδανικός αντίπαλος για να βγάλουν αντίδραση οι «ερυθρόλευκοι». Φυσικά το «διπλό» μόνο του σε αυτή την απόδοση δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή, αλλά η νίκη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς από το ημίχρονο πληρώνει ικανοποιητικά.
Η πρόταση μας:
ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2/2 (H/T) 1.77
• Αναζητήστε υψηλές αποδόσεις , τα sites ανοίγουν σε νέο παράθυρο |
21+ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / UKGC |
Άρης – ΠΑΟΚ
13/12 19.30
Προϊστορία: 2019(1-2), 2020(4-2, 0-2)
Εκτίμηση : Στις… φλόγες η Θεσσαλονίκη με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ να κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Super League. Οι γηπεδούχοι έμειναν όρθιοι και στο Περιστέρι, πήραν τον πόντο (2-2) παρά το γεγονός πως έμειναν με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ρόουζ) και με ένα 2-0 στην πλάτη. Κάτι ανάλογο έκανε και ο ΠΑΟΚ που είδε τον Καντουρί να αποβάλλεται στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά με οδηγό τον Τζόλη (ένα γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι) επικράτησε με 2-0 των Αρκάδων. Ο Γκαρσία έκανε πολλές αλλαγές μεσοβδόμαδα με τη Γρανάδα, καθώς στόχος είναι η νίκη στο ντέρμπι της πόλης, που γίνεται μετά από πολλά χρόνια με φόντο… κορυφής. Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο και το στυλ παιχνιδιού τους είναι τέτοιο που μας οδηγεί στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο.
Η πρόταση μας:
ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ GOAL 2.00
• Αναζητήστε υψηλές αποδόσεις , τα sites ανοίγουν σε νέο παράθυρο |
21+ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA / UKGC |
![]() |
Bet365 Αξιολόγηση: 9,6![]() ![]() *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις |