
- Οι Tipsters προτείνουν για σήμερα! - 22 Μαΐου 2022
- Παίζουμε Αγγλία, Ισπανία με απόδοση 62! - 21 Μαΐου 2022
- Ειδικά Στοιχήματα Προγνωστικά - 21 Μαΐου 2022
Απόλυτο στις προβλέψεις μας στην Super League την προηγούμενη εβδομάδα. Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα βολεύτηκαν με την ισοπαλία, ενώ πέρασε και το combo του 1Χ με Under 3.5 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ που έληξε 1-1.
Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος
7/3 17.15
Προϊστορία: 2020(1-1, 1-0)
Εκτίμηση : Να ξεκαθαρίσουμε ότι βάσει της εικόνας που βγάζουν ο Παναιτωλικός και ο Βόλος οι τιμές φαβοριτισμού στους γηπεδούχους δεν προκύπτουν από κάπου. Οι Αγρινιώτες, όμως, είναι η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο στην αναμέτρηση καθώς μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία και θέλει να μπει στα πλέι άουτ με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορεί. Ο Βόλος από την άλλη είναι άνετος, παίζει χωρίς άγχος, ενώ σίγουρα θα υπάρχει και ο παράγοντας κούραση στη μέση από την προσπάθεια που έγινε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με την ΑΕΚ, όπου οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν μια ανάσα από την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο άσος σε τιμές διπλασιασμού αξίζει το ρίσκο λόγω του κινήτρου επιβίωσης του Παναιτωλικού και θα μπει στις επιλογές μας.
Η πρόταση μας:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 1 1.90
• Οι αποδόσεις των προγνωστικών είναι από τις υψηλότερες της αγοράς μετά από την σύγκριση που κάναμε. |
Bookmaker Spy το ήξερες ότι... |
|
ΠΑΟΚ – Άρης
7/3 19.30
Προϊστορία: 2019(1-1), 2020(2-2, 0-0)
Εκτίμηση : Η μητέρα των μαχών στον βορρά. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, με τον Άρη να είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό με την γκάφα του Κουέστα στο φινάλε της αναμέτρησης και ενώ οι κίτρινοι κράταγαν την πρόκριση στα χέρια τους. Η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ, που έχει να ηττηθεί στην Τούμπα από τον συμπολίτη από το 2011, ενώ και ο Άκης Μάντζιος δεν τα πάει καλά κόντρα στους «ασπρόμαυρους» με έξι ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις του ως προπονητής σε αυτό το γήπεδο. Οι τιμές του άσου, όμως, είναι τουλάχιστον αστείες και δεν αξίζει να μπλέξεις με σημεία. Αυτό που μας έκανε κλικ και θα το επιλέξουμε είναι το αμφίσκορο καθώς συνήθως τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έχουν αρκετά γκολ.
Η πρόταση μας:
ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ GOAL 2.02
• Οι αποδόσεις των προγνωστικών είναι από τις υψηλότερες της αγοράς μετά από την σύγκριση που κάναμε. |
Bookmaker Spy το ήξερες ότι... |
|