Εκτακτό! Τέλος η 2Winbet από την Ελλάδα!

2winbet-telos
BetDays Team
Latest posts by BetDays Team (see all)

Η 2Winbet σταματάει την δραστηριότητά της στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα η στοιχηματική εταιρεία, με μια λιτή ανακοίνωση, καλεί τους πελάτες της να κάνουν ανάληψη των χρημάτων που έχουν στους παικτικούς λογαριασμούς τους καθώς αναμένεται να τερματίσει την λειτουργία της στην χώρα μας.

Αναλυτικά η εταιρεία ανακοίνωσε το ακόλουθο:
Σας ενημερώνουμε πως η δραστηριότητα της 2winbet στην Ελλάδα θα τερματιστεί. Μπορείτε να συνδεθείτε στον παικτικό σας λογαριασμό και να αιτηθείτε ανάληψη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Σε περίπτωση που ήσασταν πελάτης στην 2Winbet, σας προτείνουμε, να ακολουθήσετε το συντομότερο δυνατό την οδηγία της εταιρείας και να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα.

 

Πως θα κάνετε ανάληψη από την 2Winbet σε περίπτωση που έχετε υπόλοιπο κάτω από 100€

Η λύση ήρθε από την GLB GmbH, κάτω από την άδεια της οποίας λειτουργούσε η 2winbet στην Ελλάδα.  Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα σας στη Goalbet ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

1. Πατήστε εδώ και δημιουργήστε ένα λογαριασμό στη Goalbet
2. Ταυτοποιήστε το λογαριασμό σας στην Goalbet στέλνοντας στο doc@goalbet.com ενα έγχρωμο φωτοαντίγραφο τις ταυτότητας σας και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ που να είναι στο όνομα σας και να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου. Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε πηγαίνοντας στο πεδίο «Λογαριασμός» και επιλέγοντας  «Φόρτωση προσωπικών εγγράφων».  

3. Τέλος, στείλτε το username του λογαριασμού στη Goalbet στο support@2winbet.gr για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

4. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, καθώς επίσης και την ταυτοποίηση σας, στείλετε μας email στο support@2winbet.gr με το username σας στην Goalbet για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.